Hoe staat het nu met het Centrumplan Renkum (Europaplein)?

feb 02, 2015 No Comments by

De afgelopen periode is er hard gewerkt om het technisch ontwerp van het Europaplein en de Dorpsstraat gereed te krijgen. Inmiddels is aan vijf aannemers gevraagd een offerte af te geven. Half februari beslist de gemeente welke aannemer de werkzaamheden gaat uitvoeren. De werkzaamheden zullen naar alle waarschijnlijkheid vanaf 2 maart starten. Deadline is dat de werkzaamheden net voor Koningsdag klaar zullen zijn.

 

Tuingroep

Schermafbeelding 2015-02-02 om 20.10.21Voor het onderhoud van de borders rondom het monument op het Europaplein hebben zich enkele enthousiaste mensen aangemeld. De ‘tuingroep’ kan nog wel meer handjes gebruiken!  Geeft je op via europapleinrenkum@gmail.com. De tuingroep overlegt binnenkort met de architect over hoe het beplantingsplan eruit komt te zien. Als je je aanmeldt kun je hierover meedenken en je wensen kenbaar maken!

Wil je meer weten? Lees dan de Nieuwsbrief van 27 januari jl.

 

Een aantal inwoners van Renkum heeft een plan gemaakt over de invulling van Renkum Centrum. Deze “werkgroep Centrum Plan” heeft aan Renkum Leeft gevraagd of wij willen helpen dit onder ons Renkumers bekend te maken. En natuurlijk willen wij dat! Vandaar dat informatie hierover bij ons op de website staat.

 

Schermafbeelding 2015-02-02 om 20.25.06

CENTRUMPLAN RENKUM, NIEUWS

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Hoe staat het nu met het Centrumplan Renkum (Europaplein)?”

Leave a Reply