Kinderfysiotherapie Renkum

okt 04, 2013 No Comments by

Per 1 september is Kinderfysiotherapie Renkum van start gegaan aan de Achterdorpsstraat 12. U kunt hier terecht met al uw vragen op het gebied van motoriek bij kinderen van 0-18 jaar. De eerste 18 behandelingen kinderfysiotherapie worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Als kinderfysiotherapeut brengt Monique Fontijn de motoriek in kaart, geeft zij advies en oefent extra met uw kind. Plezier in bewegen en een positief gevoel over eigen motorisch kunnen, spelen hierbij een centrale rol. Kinderfysiotherapie Renkum heeft een ruime  oefenruimte met gevarieerd en speciaal op kinderen gericht oefenmateriaal. Daarnaast start Monique binnenkort met babaymassage en peutergym en Gordontrainingen.

Met welke vragen kunt u terecht bij kinderfysiotherapie? U kunt hierbij denken aan een baby met een voorkeurshouding, een kind wat opvallend laat is met omrollen, kruipen of lopen, een schoolkind dat moeite heeft met sport, handvaardigheid of schrijven, alle kinderen met een lichamelijke beperking, veel kinderen met een aan autisme verwante stoornis. Een kinderfysiotherapeut kan ook helpen met het opbouwen van conditie na ziekte of inactiviteit of bij een probleem in de lichaamshouding.

Bezoek voor meer informatie de website van Kinderfysiotherapie Renkum

NIEUWS

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Kinderfysiotherapie Renkum”

Leave a Reply