Koningsdag 2014 vier je op het Europaplein!

apr 21, 2014 1 Comment by

roevNog een kleine week en dan zullen de ROEV en De Dolle Instuivers hun tent weer opslaan op het Europaplein te Renkum. De tent die als uitvalsbasis zal dienen voor de festiviteiten die georganiseerd worden om van Koningsdag een gezellig feest te maken.

Dit jaar een bijzondere Koningsdag want het is de eerste Koningsdag ooit! Na de troonswisseling afgelopen jaar vieren we dit jaar voor het eerst Koningsdag met Koning Willem-Alexander als middelpunt. De Koning zelf zal er in Renkum niet bij zijn, maar het feest zal er niet minder om zijn!cvddd

Traditioneel zal het Europaplein in Renkum het bruisend middelpunt van de Koningsdagviering zijn. Natuurlijk wordt het feest om 10.00 uur geopend met het Wilhelmus gespeeld door Eendracht. Voor velen het sein om de kleedjesmarkt af te struinen op zoek naar geluk. Naast de vele kinderen kunnen dit jaar ook volwassenen hun “rommel” vanaf een kleedje verkopen. Daarnaast zullen ook diverse verenigingen van de gelegenheid gebruik maken zich te presenteren. Dit gaat gepaard met verschillende presentaties en workshops, zoals:

Kortom actief vermaak voor jong en oud!

Natuurlijk is er geen feest zonder aandacht voor de inwendige mens. In de tent kunt u bij ons terecht voor koffie en of thee. De Dolle Instuivers zorgen voor een drankje en een hapje. Bier, wijn en frisdrank zullen koel geserveerd worden. Hamburgers, worst en beenham worden ter plaatse gebakken.

Op het Europaplein zullen we ook zorgen voor gezellige muziek. Het geluid is in handen van discotheek Black Pearl. Zij maken tussendoor graag het podium vrij voor verschillende optredens: zo verwachten wij een optreden van slagwerkgroep Eendracht, een demonstratie van muziek en dans door Sjabbens, een optreden van Acrogym Kracht en Vriendschap als ook een optreden van de dansgarde van De Dolle Instuivers.

Vanaf 15.00 uur is de microfoon in goede handen bij Rejected. Deze Renkumse band bestaande uit zanger Rik Hageman, gitarist Luuk Hendriks, gitarist/pianist Tom vd Meer en drummer Mike Monteny zullen met hun covers van bekende (pop)liedjes als ook enkele eigen nummers, voor een weergaloze sfeer zorgen!

KONINGSDAG 2014 VIER JE OP HET EUROPAPLEIN !

Download de Nieuwsbrief.

De ROEV heeft zich tot doel gesteld feestelijke herdenkingen gerelateerd aan het Huis van Oranje te organiseren. Natuurlijk kan dit niet zonder steun:
WORD LID en maak de organisatie van o.a. Koningsdag mede mogelijk. Het lidmaatschap bedraagt € 12,- per jaar. Hiervoor krijgt u één grondplaats voor de kleedjesmarkt gratis of € 5,- korting op de huur van een (halve) kraam.

Maak de contributie over op NL 37 RABO 0385 0920 08 t.n.v. ROEV, o.v.v. uw naam en adres.

NIEUWS

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

One Response to “Koningsdag 2014 vier je op het Europaplein!”

  1. Verhuur geluidsinstallatie says:

    Ben zelf niet naar het Europaplein geweest maar hoorde dat het geluid erg goed was. Daar hou ik van 😉

Leave a Reply