Renkum Leeft lanceert: Word onze Renkum Leeft Lieveling!

apr 21, 2017 No Comments by

Lieve Renkumers,

Renkum Leeft houdt er van om leuke activiteiten in het dorp Renkum te organiseren!  Ook delen wij graag leuk nieuws en leuke activiteiten over/in Renkum via de website en social media. Wij doen dit al vanaf 2013! Vandaag lanceren wij onze donateursactie: Word onze Renkum Leeft Lieveling!

Renkum LeeftEvenementen

We organiseren met liefde evenementen als Renkum Proeft, Renkum Airborne en “Renkum eert zijn oude meesters”. Ook ontwikkelen we de fietsflyers “Fraai fietsen Rondom Renkum”.
We werken samen met andere organisaties bij evenementen als Renkum Bomvol en de Kerstmarkt/lichtjesroute rondom het Dorpsplein.

Social MediaSocial media

We publiceren regelmatig berichten via onze website. www.renkumleeft.nl. Ook delen we nieuws en activiteiten in het dorp Renkum op onze  Facebookpagina. We zetten Twitter in om mensen te informeren en ook via Instagram laten we van ons horen.

En natuurlijk willen we ook in de toekomst veel leuks voor Renkum blijven organiseren!

Ben jij ook een liefhebber van Renkum Leeft?

Word dan onze “Renkum Leeft Lieveling”.

Doneer een bedrag naar keuze!

Maak een bedrag naar keuze over op: NL10 INGB 0006 392722 t.n.v Renkum Leeft. Onder vermelding van “Lieveling”. Vermeld bij de opmerkingen je naam en adresgegevens zodat Renkum Leeft je een passend liefdevol bedankje kan sturen. Je bent dan onze lieveling voor heel 2017!

Liefs,
Renkum Leeft

 


Renkum Leeft is een initiatief van enthousiaste Renkumers. Wij willen verbinden, mobiliseren en activeren. Een leuk dorp maak je immers samen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

NIEUWS

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Renkum Leeft lanceert: Word onze Renkum Leeft Lieveling!”

Leave a Reply