Renkum Proeft De Zomer!

jun 26, 2015 1 Comment by

Kom vrijdag 10 juli van 17:00 uur tot 20:00 uur op het Dorpsplein, het Veerplein en het Beyerplein de zomer inluiden met Renkum Proeft De Zomer. Renkum Centrum wordt in culinaire stijl omgetoverd tot een gezellige proeverij, voorzien van een fijne muzikale omlijsting. Een leuk evenement om samen te proosten op Renkum. Kom gezellig een rondje proeven: Renkum Proeft de Zomer!

Klopt, in 2013 hadden we ook een Proeft! Hoe was het ook al weer…?
Klik hier en geniet nog even mee >>

 

Renkum ProeftRenkum Proeft

Lokale Renkumse winkeliers en horecagelegenheden en een paar verrassingen uit de omgeving van Renkum stallen hun heerlijkheden uit om te proeven en te ontdekken hoe lekker onze eigen streekproducten zijn. Kom kennismaken met Renkumse smaken!

Imker

Een Renkumse imker heeft honing bij zich om te proeven, maar ook kunnen kinderen zien hoe honing nou eigenlijk wordt gemaakt en krijgen ze uitleg van een heuse Renkumse imker.

Restaurant Oude Post

Renkums eigen Chef Frank en Gastheer Robert laten je beleven wat het is om culinair te genieten. Kom langs voor bijzonder verrassend voorproefje op hun speciale menu.

 

De Ommuurde Tuin

Bij de kraam van De Ommuurde Tuin is er ook voor kinderen veel te ontdekken, te proeven en te beleven – lekker (of lekker vies)

Slagerij Van de Bovenkamp

Proef bij de geheel vernieuwde slagerij Van de Bovenkamp wat het is om ECHT lekker te barbecuen. De slager bereidt voor jou de heerlijkste hapjes. Proef ze en je wilt nooit meer anders! Oh, en wees op tijd voor de verloting van de luxe barbecue om 19:00 uur!

 

Speelplezier

Op het Dorpsplein staat een fantastische opblaasbare speelolifant en ook op het Veerplein en het Beyerplein staan leuke attracties voor uren klauterplezier.

 

 

Hoe, wat en waar

Op het Dorpsplein staat de kraam van Renkum Leeft. Hier kun je voor € 2,50 een zakje met 5 muntjes kopen. De deelnemers bepalen zelf hoeveel muntjes ze vragen voor een hapje. Let op: eenmaal gekocht, gaat het muntje op! Neem gewoon nog lekker een extra hapje bij één van de deelnemers of doneer het muntje aan Renkum Leeft voor een volgend leuk event! 🙂

 

Deelnemers:

 

 Kom kennismaken met Renkumse Smaken!

 

 

NIEUWS, RENKUM PROEFT

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

One Response to “Renkum Proeft De Zomer!”

  1. Betty Jochems says:

    Was super leuk en ik ben volgend jaar weer van de partij 🙂

Leave a Reply