Renkum Proeft

mei 28, 2013 No Comments by

Kom 28 juni van 17:00 uur tot 20:00 uur op het Dorpsplein en in de Dorpsstraat de zomer inluiden met Renkum Proeft & Happy Hour. Het Dorpsplein wordt in culinaire stijl omgetoverd tot een gezellige proeverij, voorzien van een fijne muzikale omlijsting. Een leuk evenement om samen te proosten op Renkum. Kom gezellig een rondje proeven: Renkum Proeft!

Renkum ProeftRenkum Proeft

De lokale Renkumse winkeliers en horecagelegenheden stallen hun heerlijkheden uit om te proeven en te ontdekken hoe lekker onze eigen producten zijn. Ook aan het begin van de Dorpsstraat wordt flink uitgepakt en kunt u proeven van een keur aan heerlijkheden.

honingraatImker

Een Renkumse imker heeft honing bij zich om te proeven, maar ook kunnen kinderen zien hoe honing nou eigenlijk wordt gemaakt en krijgen ze uitleg van een heuse Renkumse imker.

 

De Ommuurde Tuinommuurdetuin

Bij de kraam van De Ommuurde Tuin is er ook voor kinderen veel te ontdekken, te proeven en te beleven – lekker (of lekker vies)

taekwondo-demoDemonstratie Taekwondo

Om 19:00 uur verzorgt Sjabbens Sports & Health tijdens Renkum Proeft en Renkum in Beweging een demonstratie Taekwondo. Kom langs en maak kennis met deze fascinerende vechtsport!

happy-hourHappy Hour

Alle winkels zijn open deze avond en hebben een leuke actie voor u: het is Happy Hour!

 

springkussenSpeelplezier

Op het Dorpsplein staat een fantastische opblaasbare speeltunnel en aan het begin van de Dorpsstraat bij La Cosina en Oude Post staat een klimtoren voor uren klauterplezier.

 

 

Hoe, wat en waar

Op het Dorpsplein kun je een gratis voucherkaart halen waarmee je bij iedere deelnemer een hapje kunt gaan proeven (op het plein en in de Dorpsstraat).

 

Deelnemers:

 

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bedankt allemaal!!

 

NIEUWS

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Renkum Proeft”

Leave a Reply