Sloop bij de Rijnkom in Renkum gaat (echt) beginnen!

mrt 03, 2016 1 Comment by

Hooijer uit Renkum start volgende week met sloopwerkzaamheden bij de Rijnkom. Als eerste wordt de tennishal gesloopt. Dus ja, het gaat nu echt beginnen!

Voor de veiligheid sluiten ze het fietspad/voetpad tussen de Meester van Damweg en de Rijnkom. Dit is tijdelijk want als alles straks (verwacht mei 2017) klaar is komt er weer een pad. Ook zullen er helaas wat bomen gekapt moeten worden maar daar komen gelukkig wel weer 50 bomen voor terug als na de bouw de buitenruimte wordt aangelegd.
De gemeente Renkum heeft een nieuwsbrief  uitgebracht. Deze kun je ook lezen op de projectpagina op de site van de Gemeente Renkum. Hier vind je meer informatie over het project Multifunctioneel Cluster MFC 3b4.

 

Praat mee

Wist je trouwens dat je je bij het Platform Sport, Cultuur & Welzijn kan melden als je ook (met je club/vereniging) gebruik wil maken van het nieuwe MFC? Het platform nodigt verenigingen en andere betrokkenen uit om de open vergaderingen bij te wonen. Deze zijn elke eerste woensdag van de maand om 20.00 uur in het clubhuis van RZC, Hogenkampseweg 41.

Schermafbeelding 2016-03-03 om 20.52.08

 

NIEUWS

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

One Response to “Sloop bij de Rijnkom in Renkum gaat (echt) beginnen!”

Leave a Reply