Villa Lifestyle Comfort

aug 30, 2013 No Comments by

Villa Lifestyle Comfort heropende op 30 augustus de winkel aan het Dorpsplein in Renkum. Een jaar geleden begon Villa lifestyle Comfort in de oude winkel van bakker Frenz/Van Voorthuizen. Het pand bleek al snel te klein voor al het moois wat ze wilden laten zien. Daarom werd besloten om ook het leegstaande aangrenzende pand erbij te betrekken. Villa lifestyle begon met een oppervlakte van 175m2 en is nu twee keer zo groot!

Naast uitbreiding van het oppervlak is ook extra personeel aangetrokken. Gepensioneerd slager Dik Hartkoorn heeft er een collega bij. Addy Brinkman heeft 15 jaar ervaring in lifestylemeubelen en heeft het hele uitbreidingsproces mede helpen slagen.

In de ruim opgezette woonwinkel vindt u naast prachtige banken, eettafels en eetstoelen een verlichtingsafdeling. Verder is er een groot assortiment woonaccessoires. In de benedenruimte vindt u kleinmeubelen zoals kapstokken, bijzettafels enzovoort. Villa Lifestyle Comfort altijd opzoek naar bijzondere dingen.

Nieuwsgierig geworden?
Ga dan rustig rondneuzen om ideeën op te doen of om uw slag te slaan. U bent van harte welkom aan de Dorpsstraat 68 in Renkum bij Villa Lifestyle Comfort

NIEUWS

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Villa Lifestyle Comfort”

Leave a Reply